Vind den nye Taigo Style Værdi kr. 299.995,-
Vind den nye
Taigo Style
Værdi kr. 299.995,-

Tilmeld dig
Volkswagen JuleQuiz

Tilmeld dig til årets JuleQuiz, hvor du kan vinde den helt nye Taigo Style. For at deltage i konkurrencen skal du acceptere at modtage markedsføring fra Volkswagen og være min. 18 år. Derefter er du klar til at quizze med fra den 1.-24. december. Traditionen tro kan du også quizze dig til en flot præmie i ekspertkategorien og masser af dagspræmier.

Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere (53), Volkswagen Personbiler-servicepartnere (71) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Personbiler -forhandlere (53) og autoriserede Volkswagen Personbiler-servicepartnere (71) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier. Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider. Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Tilmeld

Du er nu tilmeldt
Volkswagen JuleQuiz


Alt er nu på plads, og du kan godt begynde at glæde dig til sjove, hyggelige og udfordrende spørgsmål i årets JuleQuiz.

Du får en e-mail fra os hver dag indtil den 24. december, så du kan være med i dysten om Taigo Style, gourmetophold og de lækre dagspræmier.