Vind den nye
Golf eHybrid
Værdi kr. 319.995,-
Vind den nye
Golf eHybrid
Værdi kr. 319.995,-
Tilmeld dig
Volkswagen JuleQuiz

Tilmeld dig til årets JuleQuiz, hvor du kan vinde den helt nye Golf eHybrid. Så er du klar til at hygge, lige indtil den 24. december. Traditionen tro kan du også quizze dig til en flot præmie i ekspertkategorien og masser af dagspræmier.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud fra Skandinavisk Motor Co. A/S, Volkswagen Semler Finans Danmark A/S og Clever A/S via post, e-mail og SMS om biler, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing- og finansieringsprodukter, leje og mobilitetsydelser, ladeløsninger, events og konkurrencer.

Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Tilmeld
Du er nu tilmeldt
Volkswagen JuleQuiz


Alt er nu på plads, og du kan godt begynde at glæde dig til sjove, hyggelige og udfordrende spørgsmål i årets JuleQuiz.

Du får en e-mail fra os hver dag indtil den 24. december, så du kan være med i dysten om Golf eHybrid, gourmetophold og de lækre dagspræmier.

Gå til dagens spørgsmål

Hov, du bliver ikke opdateret
med alt det seneste fra Volkswagen!Vi kan se, at du ikke modtager alle nyheder fra os. Opdatér din tilmelding til vores nyhedsbrev i dag, så får du det hele med i nyhedsbrevet – bl.a. lanceringer og konkurrencer. Du kan altid framelde dig igen.


Nysgerrig efter at høre, hvad der rører sig hos Volkswagen?


Vil du være blandt de første til at høre om alt fra konkurrencer til modellanceringer og kampagner, så tilmeld dig vores nyheder. Du kan altid framelde dig vores nyheder igen.


Accepter vilkår
Tak for din tilmelding
til Volkswagen nyheder


Du er nu blandt de første til at høre de seneste nyheder fra Volkswagen. Bl.a. om nye modeller og konkurrencer.